Hansen Schultz talks

Hansen/Schultz Talks

Dato: 11/6-2022
Tidspunkt: tba
Hvor: Café-scenen

Få hele historien fra dem, der skrev den tilbage i 80erne og 90erne. Stil alle de spørgsmål, du måtte have til Jacob Hansen og Jakob Schultz, når vi holder DEATH COAST TALKS under festivalen.

Jacob Hansen og Jakob Schultz var begge en del af Invocators line-up, da bandet udgav deathrash-klassikeren ”Excursion Demise”. De har turneret med Dark Angel, Edge Of Sanity, Entombed, m.fl og deltog i den legendariske Slow Death Tour i ´88.
De dannede Maceration og udgav ”A Serenade of Agony”, hvor Dan Swanö indspillede vokalen under hemmeligt navn. De varmede op for mægtige Dark Throne, da de spillede i Esbjerg i 1990. En koncert de færreste af os oplevede, og som det er nærmest umuligt at finde billeddokumentation fra på nettet.

Ikke mindst var det Hansen og Schultz, som arrangerede koncerterne, der satte Esbjerg på landkortet som Danmarks metal hovedstad i 90erne, og som er den direkte inspirationskilde til, at du nu kan opleve den ekstreme metal igen i Esbjerg til Death Coast Festival.

Start lørdagen på Death Coast Festival i Tobakkens hyggelige café med Hansen/Schultz TALKS inden det går løs på de 2 scener!

Copyright © Death Coast Festival 2021-2022